Onze winkel

Aan de rand van Rijen ligt onze winkel. Gemakkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren voor de deur. In onze winkel verkopen wij aardbeien, asperges en diverse soorten groenten en fruit. Natuurlijk hebben wij ook aardappelen en scharreleieren en door ons vers bereide producten.

De aardbeien en asperges verkopen wij onder het motto “rechtstreeks van het land naar de klant”. Hierdoor kunt u bij ons verse en kwalitatief goede producten kopen. Bij ons in de winkel kunt u uiteraard gewoon pinnen.

Fruit op uw werk?

Bij Boer Peeters kunt u terecht voor uw wekelijkse bestelling van fruit voor uw bedrijf. Gezond, lekker en vers bij uw bedrijf bezorgd! Om uw bestelling door te geven stuurt u gewoon een mailtje naar bestel@boerpeeters.nl en wij zorgen dat alles in orde komt.

Ook maken wij fruit- en geschenkmanden voor elke gelegenheid. Heeft u interesse? Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden.


Openingstijden

Onze winkel is wekelijks van maandag t/m zaterdag open. Onze actuele openingstijden vindt u onderaan op de website.

Verse geschenkmanden

Wens iemand beterschap met een fruitmand of verras iemand met een mooie geschenkmand vol producten uit onze winkel. U heeft de keuze uit onze standaard fruit- en geschenkmanden, maar zelf een mand samenstellen kan natuurlijk ook.