De Groente & Fruit winkel in Rijen

Wij zijn Willem-Jan en Rose-Marie Peeters en wij hebben een vollegrondstuinbouwbedrijf aan de Zwarte Dijk 41a in Rijen. In 2002 hebben wij het bedrijf overgenomen van de ouders van Willem-Jan. Het bedrijf teelde aardbeien, andijvie, bleekselderij, bloemkolen, spitskool en prei. In 2003 zijn wij gestart met de teelt van asperges. Door de jaren heen zijn de teelt van aardbeien en asperges overgebleven.

Vanaf 2003 zijn wij ook begonnen met onze groentewinkel. In het begin verkochten wij enkel aardbeien en asperges. Dit is nu uitgebreid naar een ruim assortiment van onder andere aardappelen, groenten, fruit en scharreleieren. Met als belangrijkste product nog altijd onze heerlijke zelfgeteelde verse asperges en aardbeien.

Onze officiële bedrijfsnaam is Peegro VOF, dit is een afkorting van Peeters Groenten. In de volksmond zijn wij echter beter bekend als Boer Peeters. Wekelijks komen klanten uit Rijen, Gilze, Hulten, Tilburg (Reeshof), Dongen en diverse andere omliggende plaatsen boodschappen bij ons doen.

overons

Kom eens langs in onze winkel

Aan de rand van Rijen ligt onze winkel. Gemakkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren voor de deur. In onze winkel verkopen wij aardbeien, asperges en diverse soorten groenten en fruit.